SUMMER SALE – PAK 33% KORTING

FlexTap

a
a

FlexTap

M

Snel navigeren naar:

Home

Kokend water kranen

Voordelen

Service Shop

Service menu:

Veelgestelde vragen

Installatie

Garantie

Onderhoud

Downloads & Handleidingen

Kom je er toch niet uit?

Klantenservice

FAQ

Email

w

Live-chat

De FlexTap:
Een duurzame keuze

Als we niet duurzaam gaan leven, raakt de aarde langzaam uitgeput. Duurzaamheid is natuurlijk belangrijk om het voortbestaan van de aarde te garanderen voor de toekomstige generaties.

Iedereen zal dus een stapje terug moeten doen. Maar, ook al voelt gezuiverd en kokend water uit de kraan misschien luxe, toch is de FlexTap een duurzame oplossing.

Hoe dat kan? Ontdek hier waarom een FlexTap een duurzame en verantwoorde keuze is!

Een FlexTap is eenvoudigte repareren

Een FlexTap is heel eenvoudig te onderhouden en gaat jaren mee, zeker met de bescherming van de bijgeleverde filters.

Je bent verzekerd van een product dat jaren werkt, met onze unieke 5 jaar garantie op de FlexTap Filtered!

Doen zich na jaren trouwe dienst tóch problemen voor? Dan zijn alle onderdelen van zowel het reservoir als de kraan zelf eenvoudig te vervangen!

Minder plastic afval door AquaCLEAN filter

Ga je voor een FlexTap Filtered, dan tap je vanaf nu puur, gezuiverd water gewoon uit de kraan. Dit betekent dat je geen flesjes water meer hoeft te kopen, je kan je flesje gewoon gewoon vullen met gezuiverd water voordat je de deur uit gaat!

Jaarlijks koopt de gemiddelde Nederlander maar liefst 52 flesjes water van minder dan 1L. Helaas wordt hier ondanks het nieuwe statiegeld, vrijwel niets van gerecycled.

Met de FlexTap Filtered bespaar je dus flink wat plastic afval!

Je verbruikt minder energie en water

Gebruik je een waterkoker, dan kook je vaak meer water dan je nodig hebt. Het overgebleven water blijft in de niet-geïsoleerde waterkoker zitten en koelt snel weer af. Natuurlijk zonde van de gebruikte energie!

Omdat de FlexTap is voorzien van de meest effectieve verwarmingstechnieken én de beste isolatie wordt de energie efficiënter gebruikt en kom je voordeliger uit.

Naast dat de FlexTap het water veel efficiënter opwarmt, tap je altijd precies de hoeveelheid water die je nodig hebt.

Het overgebleven water wordt warm gehouden in het goed geïsoleerde reservoir!

Energie besparen met filteren

Niet elke kokend water kraan beschikt over een filter voor kalk. Kalkaanslag verstopt de kraan en leidingen, veroorzaakt roest, verhardt de dichtingen en kan lekkages veroorzaken.

Ieder warmwatertoestel zonder filter, of het nu een boiler, warmtepomp, of kokend water kraan is, dient minimaal iedere 2 jaar gecontroleerd worden.

Bovendien verliezen boilers met kalkaanslag aanzienlijk rendement. Hierdoor verbruikt je kokend water kraan veel meer energie om het water op te warmen.

De FlexTap beschikt over de boilerPROTECT filter, die je boiler en kraan beschermen tegen kalkaanslag, en de levensduur van de FlexTap verlengt.

Daarnaast bescherm je niet alleen je FlexTap en reservoir, maar ook alle apparaten in de keuken die kraanwater gebruiken tegen kalkaanslag en andere onzuiverheden in het water.

Meer voordelen

Lees meer over de voordelen en ontdek alles wat de FlexTap te bieden heeft.

Bekijk de collectie

Bekijk onze modellen en ontdek nu welke FlexTap kokend water kraan bij jou past!