FlexTap

a
a

FlexTap

M

Snel navigeren naar:

Home

Kokend water kranen

Voordelen

Service Shop

Service menu:

Veelgestelde vragen

Installatie

Garantie

Onderhoud

Downloads & Handleidingen

Kom je er toch niet uit?

Klantenservice

FAQ

Email

w

Live-chat

Retourneren

Ben je tóch niet tevreden met je nieuwe FlexTap? Geen probleem!

Bij FlexTap kun je natuurlijk gebruik maken van je herroepingsrecht als consument.

Retourzending direct aanmelden

Bij FlexTap hebben we het retourproces extra makkelijk gemaakt. Door hieronder te klikken op meld direct je retour aan kom je in de retourportal waar je jouw retour binnen enkele minuten aanmeld.

Retourneren met herroepingsrecht

Naast ons eigen retourproces heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@flextap.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

N

Retourneren binnen 14 dagen

N

Volledige aankoopbedrag terug

Het retourproces

Stap 1: Het aanmelden van je retour

Je retour kun je gemakkelijk aanmelden via de retourportal van FlexTap. Vul je bestelnummer en postcode in en kies de gewenste vervoerder. Hierdoor worden wij op de hoogte gebracht van je retour en wordt het retourproces in werking gezet. Volg vervolgens de instructies op je scherm!

Stap 2: Bevestiging per email

Nadat je jouw retour hebt aangemeld krijg je een bevestiging per e-mail. Hierbij ontvang je ook het verzendlabel van de gekozen verdoerder. Deze kun je uitprinten, of op je telefoon laten zien bij het pakketpunt!

Stap 3: Het product terugsturen

Stop voor de verzending het product voor de verzending in de (orginele verpakking) en plak het verzendlabel op de doos.

Dit pakket kun je vervolgens afgeven bij een pakketpunt van de gekozen verdoerder!

Belangrijk

Bewaar altijd je verzendbewijs of de e-mail met daarin de Track & Tracé code van de retour zending. Hierdoor kunnen we de zending altijd traceren als er iets misgaat.

Stap 4: Verwerking van je retour

Nadat wij jouw pakket in ontvangst hebben genomen wordt je retour verwerkt in ons magazijn.

Indien je hebt gekozen voor ruilen wordt het nieuwe product zo snel als mogelijk opgestuurt.

Wanneer je hebt gekozen voor resistutie wordt de retour binnen 14 dagen verwerkt en wordt het bedrag terugbetaald via de oorspronkelijke betaaldmethode.

Veelgestelde vragen bij retourzendingen

Mag ik mijn artikel retourneren?

Je mag een artikel altijd binnen 30 dagen na ontvangst zónder opgaaf van reden retourneren. Binnen de retourtermijn mag je het bestelde artikel uitpakken en bekijken of je er tevreden mee bent en het artikel naar behoren werkt.

Net zoals dat je kleding en schoenen past in een winkel, mag je een artikel dat je via een website bestelt, testen om te kijken of het bevalt en of het voldoet aan je eisen.

Je mag het artikel niet volledig in gebruik nemen als je nog niet weet of je het houdt.

Hoe snel is een retour verwerkt?

Je retour wordt meestal binnen 14 dagen na ontvangst verwerkt, heb je na 14 dagen nog geen nieuws over je retour ontvangen? Neem dan even contact op met de klantenservice.

Nadat we je retour hebben geaccepteerd ontvang je het betaalde bedrag binnen 1-2 werkdagen terug via de oorspronkelijke betaalmethode.

Ik kan het verzendlabel niet printen?

Wanneer je niet in de gelegenheid bent een retourlabel uit te printen kun je bij vervoerder PostNL het label via je smartphone laten scannen, waarna er op het PostNL punt een label voor je print. Voor andere verzendmethoden kun je handmatig ons retouradres & je bestelnummer op het pakket schrijven.

Retouradres:

RED X Commerce B.V.
Vaartweg 58-J
8243PP, LELYSTAD

Bekijk alle voordelen

Lees meer over de voordelen en ontdek alles wat de FlexTap te bieden heeft.

Bekijk de collectie

Bekijk onze modellen en ontdek nu welke FlexTap kokend water kraan bij jou past!