FlexTap

a
a

FlexTap

M

Snel navigeren naar:

Home

Kokend water kranen

Voordelen

Service Shop

Service menu:

Veelgestelde vragen

Installatie

Garantie

Onderhoud

Downloads & Handleidingen

Kom je er toch niet uit?

Klantenservice

FAQ

Email

w

Live-chat

Ontdek hoe een FlexTap je energie bespaart

Combineer gemak met besparen met de FlexTap. Door het gebruik van innovatieve verwarmingstechnieken en duurzame materialen is een FlexTap ongelofelijk efficiënt.

De FlexTap combineert dit met hoogwaardige isolatie zodat er een minimale hoeveelheid energie nodig is om het water op temperatuur te houden.

Daarnaast beschikt de FlexTap over het laagste stand-by verbruik van alle kokendwaterkranen: slechts 1W!

N

Gebruikt minder energie dan een waterkoker of kookplaat voor het koken van 1 liter water.

N

Kook nooit meer dan de hoeveelheid die je nodig hebt & bespaar nog meer energie en water.

N

Het efficiënte compacte 3L reservoir beschikt over energielabel A.

Zuiniger dan water koken

Een waterkoker gebruikt natuurlijk geen energie om water warm te houden. Tóch gebruik je met een FlexTap minder energie. Hoe dat kan?

Als je water kookt met een waterkoker, kook je bijna altijd meer water dan je nodig hebt, dit kost onnodige energie en het ongebruikte water koelt direct weer af. Omdat de FlexTap is voorzien van de meest effectieve verwarmingstechnieken én de beste isolatie wordt de energie efficiënter gebruikt en kom je voordeliger uit.

Kook je water in een pan om bijvoorbeeld rijst, groente of aardappels te koken, dan bespaar je met een FlexTap al helemaal veel energie!

Energie besparen met filteren

Niet elke kokend water kraan beschikt over een filter voor kalk. Kalkaanslag in je boiler verstopt de kraan en leidingen, veroorzaakt roest, verhardt de dichtingen en kan lekkages veroorzaken.

Ieder warmwatertoestel zonder filter, of het nu een boiler, warmtepomp, of kokend water kraan is, dient minimaal iedere 2 jaar gecontroleerd worden.

Bovendien verliezen boilers met kalkaanslag aanzienlijk rendement omdat de warmteoverdracht beperkt wordt. Hierdoor verbruikt je kokend water kraan veel meer energie om het water op te warmen.

1 mm kalkaanslag zorgt al voor gemiddeld 10% meer energieverbruik, 5 mm kalkaanslag voor 25% en 12 mm zelfs voor 60% meer energieverbruik.

De FlexTap beschikt over de boilerPROTECT filter, die je boiler en kraan beschermen tegen kalkaanslag, en de levensduur van de FlexTap verlengt.

Meer voordelen

Lees meer over de voordelen en ontdek alles wat de FlexTap te bieden heeft.

Bekijk de collectie

Bekijk onze modellen en ontdek nu welke FlexTap kokend water kraan bij jou past!